Als je in online marketing en communicatie zit moet je wel ooit van LECTRIC gehoord hebben. De opleider in dit marktsegment heeft voor iedereen in de online content pipeline wel een training klaar liggen die je kennis kan bijspijkeren.

Aangezien juist die markt vaak sneller beweegt dan je kunt bijhouden naast je eigenlijke werkzaamheden is het wel zo prettig om te kunnen rekenen op een instituut dat altijd up-to-date is en steeds nieuwe pijlen op je communicatie- of marketing-boog kan spannen.

Neem je collega gratis mee

Logischerwijs wil iedereen voor zijn inzet beloond worden, dus kost die hulp ook wat. Vaak worden trainingen nog wel eens aan de kant geschoven door werkgevers omdat het te duur zou zijn, maar LECTRIC wil ook daar wel de helpende hand uitsteken door marketeers, designers, content managers en social media-experts iemand te laten meenemen. Gratis.

Zo krijg je dus een dubbele training voor hetzelfde geld, wat effectief betekent dat je niet alleen bijgespijkerd hoeft te worden en daarna alles moet gaan doen, maar dat je collega ook gewoon mee kan en jullie allebei bij zijn.

advertentie_liggend_2

Powered by WPeMatico