Een kijkje achter de schermen bij Juventus FC krijg je bij Netflix. Niet bij uitstek het kanaal voor sport, maar toch heeft de streamingdienst ervoor gekozen om een 6 afleveringen durende docu-serie te maken over deze Italiaanse grootmacht.

In deze 6 afleveringen volgen we Juventus in het seizoen 2017-2018 zowel op als naast het veld. Onderweg, thuis of ergens anders, ze worden over gevolgd, om in beeld te brengen hoe het leven eruitziet als speler van een van Juventus, en het daarom ook een van de meest fascinerende teams ter wereld maakt.

Er zijn interviews met legendarische voetballers als Alessandro Del Piero, en ook spelers als Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani komen aan het woord. En wat te denken van aanvoerder en icoon Gianluigi Buffon, deze inmiddels 40-jarige doelman wil zelfs nog een jaartje doorgaan na dit seizoen. En natuurlijk horen we ook coach Massimiliano Allegri.

Netflix

De eerste 3 afleveringen zullen exclusief bij Netflix beschikbaar komen op vrijdag 16 februari 2018. Wanneer de volgende afleveringen volgen is nog niet bekend, maar dat zal Netflix kennende snel daarna zijn.

Powered by WPeMatico