Instagram blijft maar nieuwe functies toevoegen aan de toch al overvolle app. Nadat even geleden al duidelijk werd dat het mogelijk zou gaan zijn om andermans posts te gaan delen via jouw account (het regrammen) komt daar nu nog meer bij.

Het gaat ook mogelijk worden om in je eigen Stories ook publieke posts van anderen te gaan gebruiken met één klik. Als je geen zin hebt om gebruikt te worden in de Stories van anderen kun je de functie wel uitzetten. Als iemand anders je post gebruikt komt je gebruikersnaam wel altijd in beeld, dus mensen kunnen niet je leuke spul pakken zonder je credit te geven.

Niet dat de mogelijkheid om het officieel te doen zal betekenen dat mensen gaan ophouden met screenshots maken en die herposten, maar nu dat het maken van screenshots ook aan banden is gelegd, in elk geval gedeeltelijk, zou het er voor moeten zorgen dat al dat gedeel Instagram ook meer engagement moeten opleveren.

Powered by WPeMatico