Wat heb je liever? Een dag werken zonder koffie (of thee) of een hele dag werken met haperende internetverbinding?

Ja, ik kan ook best een dag zonder koffie.

Als er één aspect inmiddels onmisbaar is geworden om je werk te kunnen doen dan is het wel ‘de wifi’. Draadloze internetverbindingen zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van onze productiviteit op het werk (minder dan tien procent van de online werkers werkt met een vaste kabel), dus het is intens belangrijk dat die werken. Het internet moet sowieso werken, trouwens, ook met kabel.

Onderzoek van marktonderzoeker Multiscope in samenwerking met Ziggo heeft uitgewezen dat de grootste bron van productiviteitsverlies op de werkvloer een slechte internetverbinding is. Dat kan beter. Dat móet beter!

internet-waar-werken
Waar werken we met draadloos internet?

Powered by WPeMatico