Als iets dat je al lang gebruikt ineens een andere interface krijgt is dat altijd even wennen, en er zullen altijd mensen zijn die maar niet kunnen wennen aan het nieuwe status quo. Toen Snapchat een redesign uitrolde en er veel geklaagd werd op social media kon je dat opschrijven bij die tendens, maar inmiddels is wel duidelijk dat het echt niet goed is gevallen.

Een petitie op change.org, ook zo’n typisch zinloze actie die meestal door gekkies wordt opgezet, is verrassend genoeg al bijna door 700.000 mensen getekend. Dat is geen verwaarloosbaar gedeelte van de Snapchat-gebruikers, dus je zou zeggen dat Snap wel oplet en wellicht iets gaat doen met de feedback, maar in een statement naar The Guardian laten ze weten dat het “inderdaad altijd even duurt voordat mensen gewend zijn aan een nieuwe update maar er uiteindelijk van zullen genieten.”

snapchat-petitie

Powered by WPeMatico