Ze hebben inmiddels al 200.000 volgers op YouTube: de Bellinga’s. Een gezin met vader, moeder en kinderen die zo ongeveer alles wat ze doen filmen en online zetten. Een familievlog noem je dat dan, en als ik mijn collega met kleine kinderen moet geloven dan is de doelgroep die daarnaar kijkt ook uiteenlopend. Zijn dochtertje van vier vindt het prachtig, maar ook volwassenen aan de reacties onder de video’s te zien. Volgens hun eigen persbericht hebben ze 12 miljoen maandelijkse kijkers en zijn ze de grootste familievloggers van Nederland.

Tot gisteren bestond het gezin uit vader Daniël, moeder Fara en de kinderen Lucilla en Luan. En ik zeg tot gisteren, want moeder Fara was zwanger en inmiddels is het derde kindje geboren. Maar wat doe je dan dus als je familievlogger bent en je hele leven online zet? Juist, dan film je ook de bevalling, zet dat online en stuurt een persbericht uit. Kijk even mee, voor wie geïnteresseerd is. En voor wie het niet wil zien: het is een meisje, gezond en wel.

Powered by WPeMatico