In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 15 februari 2018.

Amerikaans topontwerp in parkeergarage Breda

Vanaf februari zijn de wereldberoemde affiches van de School of Visual Arts uit New York te zien in de 3sec.Gallery te Breda. De expositie ‘Underground Images: School of Visual Arts Subway Posters, 1947 tot heden,’ toont de in het oog springende reclameposters die sinds de jaren 50 in de metro van New York te zien zijn. Met jaarlijkse postercampagnes werft het prestigieuze instituut SVA nieuwe studenten. De posters dienen niet alleen ter promotie, maar zijn het resultaat van persoonlijke zoektocht naar zingeving en artistieke identiteit van de makers.

De 3sec.Gallery is tot 9 april dag en nacht te bezoeken in de Chassé Parking in Breda.

3secGallery_jan18_05

Powered by WPeMatico