Een hele avond thuis op de bank zonder Netflix is tegenwoordig haast ondenkbaar. Want het aanbod op tv laat vaak te wensen over. Alleen het vinden van de parels tussen de Netflix-series is ook niet zo eenvoudig. Vrienden vragen helpt vaak wel, of kijken naar het aanbevelingspercentage op basis van wat jij al bekeken hebt. Maar extra tips en ideeën zijn altijd welkom als het om Netflix gaat. Dus hebben wij een lijstje voor je gemaakt. Deze series mag je allemaal aanvinken voor je kijklijst, want als je hieraan begint dan wil je ze het liefst er in één keer doorheen knallen.

1. La Casa de Papel

Onlangs verscheen deze Spaanse serie: La Casa de Papel, over de meest perfecte roof ooit. Als je namelijk iets gaat stelen, doe het dan gelijk goed. In de serie gaat er een groepje dieven aan de haal met 2,4 miljard euro. Ze sluiten hierbij zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje. En dit allemaal terwijl een meesterbrein de politie manipuleert. Als je van de Spaanse taal en thrillers houdt is dit zeker een aanrader.

Powered by WPeMatico