Red Bull heeft vandaag 19 februari de nieuwe Formule 1 wagen voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo gepresenteerd. De officiële naam: Aston Martin Red Bull Racing TAG-Heuer RB14 Special Edition, of kortweg RB14.

Silverstone

Daniel Ricciardo neemt vandaag de Aston Martin-Red Bull Racing-TAG Heuer RB14 mee voor een paar rondjes op Silverstone, voor een pre-season film shoot.

Kleurstelling

Verder laat Red Bull weten dat de ze de race-ready paint job nog niet naar buiten brengen. Dat zal op vroegst volgende week gebeuren tijdens de eerste tests op het Circuit de Catalunya. Maar naast de kleurstelling is dit verder wel helemaal de wagen waarmee Max en Daniel dit jaar een gooi moeten gaan doen naar overwinningen en misschien wel de eind overwinning in de koningsklasse van het racen: De Formule 1.

Aanpassingen

De technische voorschriften zijn niet heel veel veranderd voor 2018. Dat is ook de voornaamste reden dat ze wagen nu al presenteren. Het installeren van de Halo was wel een uitdaging, maar daar hebben uiteraard alle teams mee te maken.

Powered by WPeMatico