Dit jaar staat er voor Marvel fans weer veel moois op het programma. Vandaag is de premiere van Black Panther en later dit jaar volgt ook nog Avengers: Infinity War. Smullen dus van al deze superhelden die weer in actie komen. Maar misschien wil je er thuis ook wel wat meer mee doen.

IXXI lanceert vandaag namelijk de eerste Marvel collectie! Na een succesvol debuut met een magische Disney en inspirerende Star Wars collectie, kon ook het Marvel artwork niet achterwege blijven.

IXXI x Marvel Comics

Voor deze nieuwe collectie is de Amerikaanse designer en illustrator Tim Lautensack wederom gevraagd om een serie illustraties te ontwerpen van de bekende Marvel iconen. Kinderen maar zeker ook Marvel-fans identificeren zich maar al te graag met de helden als Hulk, Spider-Man, Captain America, Iron Man en Black Panther.

Die-hard Marvel fans halen jeugdherinneringen op met de speciale IXXI x Marvel Comics collectie waar de oude Marvel comic strips tot leven komen. Met de inspirerende Marvel Minimalism collectie veranderd IXXI de iconische superhelden tot echte eye-catchers voor ieders interieur.

Winnen

En nu komt het mooie. Wij mogen een Marvel IXXI t.w.v. €150,- weggeven. Jij kan dus je favoriete Marvel icoon op IXXI winnen. Die kan je verder zelf helemaal naar wens samenstellen en dat kan met de gehele Marvel collectie. Om hier kans op te maken hoef je alleen maar hieronder je e-mailadres achter te laten. En daarmee schrijf je jezelf tevens in voor de Dutchcowboys nieuwsbrief. Wij zullen op 21 februari contact opnemen met de winnaar. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Powered by WPeMatico