De Jet capsule Mini Jet is een soort kruising tussen een bootje en een ei. Het is alsof iemand één cockpit van een Cloud Car uit Star Wars heeft gepakt en dacht: “daar kan ik vast mee varen”. Ziet er gaaf uit dus, maar het lijkt misschien op het eerste oog wat kleiner dan ‘ie is, want je kunt er naast de kapitein (chauffeur? stuurman?) nog vier mensen in zetten op de dubbele achterbank.

Die look is trouwens wel weersafhankelijk, want het is dus eigenlijk een cabrio. Het dak kan er met lekkere temperaturen gewoon vanaf en dan lijkt het ook ineens wat meer op een gewone speedboat. En eerlijk is eerlijk: het ding ziet er goed uit in de modellen. De combinatie tussen een boot en een Jetski (als je naar het stuur kijkt in elk geval) is ook wel apart en ik zie me al zo over het water scheren in zo’n ding. Als iemand ‘m even betaalt, dan.

Powered by WPeMatico