Er staat weer een spannende serie voor je klaar op Netflix. Elf middelbare scholieren ontwaken met een zijden zak over hun hoofd in een grote eetkamer, waar ze zijn opgesloten met hun voeten vastgeketend aan een vreemde eetkamertafel. De meisjes vrezen voor hun leven en hebben geen idee hoe ze hier terecht zijn gekomen en wat de reden is voor deze bizarre daad.

Nieuwe Netflix serie

Dit is het begin van een bijzondere thriller waarbij de meisjes geen idee hebben van deze behoorlijk vreemde vorm van foltering en wie erachter zit. In dit soort Japanse thrillers met schoolmeisjes blijft er wel een beetje een ondertoon aanwezig die blijkbaar de kijker moet prikkelen op een bijna fetisj-achtige manier. Duidelijk is dat dit niet een doorsnee Amerikaanse serie is. Japanners lijken echt een ander soort spanning te kunnen opwekken.

Je moet even wennen aan de taal en de beelden maar als je voor de 13 afleveringen met een duur van ongeveer 30 minuten gaat zitten merk je dat het verhaal toch goed in elkaar zit. Aan alles is te zien dat dit een zeer zorgvuldig geproduceerde serie is die je zeker moet gaan bekijken. Even weg van het reguliere wat je normaal gewend bent.

Dit is ook weer een Netflix Original en het eerste seizoen van Re:Mind staat nu op Netflix.

Opmerking: Helaas is er geen goede teaser/video beschikbaar met Nederlandse ondertiteling.

Powered by WPeMatico