Deze week is op Netflix het eerste seizoen van de Australische 6-delige serie Wanted verschenen. De serie draait om twee vrouwen Lola (Rebecca Gibney) en Chelsea (Geraldine Hakewill) die ongewild getuige zijn van een uit de hand gelopen drugsdeal. En zoals het zo vaak gaat in dit soort thrillers zijn ‘the good guys’ tevens de ‘the bad guys’ en lopen er een aantal corrupte politie-agenten rond waardoor het vanaf het begin al redelijk complex begint te worden.

De beide vrouwen zijn vanaf dat moment verbonden aan elkaar en worden onterecht beschuldigd en ook nog eens gedwongen om samen op de vlucht te slaan. Het is het lange begin van een vluchttocht waarbij Lola en Chelsea worden opgejaagd door het eerder genoemde stelletje corrupte agenten.

De serie bestaat uit 6 afleveringen van minder dan 45 minuten, zeg maar 4,5 uur spannende televisie en dat is genoeg voor een avondje spannend en leuk kijkplezier. Een binge watch die nog te overzien is.

Powered by WPeMatico