Het is al best koud buiten en het wordt de komende dagen alleen nog maar kouder. Het perfecte weer om Netflix aan te zetten en eens te kijken hoe we het allemaal wat warmer kunnen krijgen. En juist daarom hebben we het volgende lijstje voor je samengesteld. Hier kan Fifty Shades een puntje aan zuigen! Veel kijkplezier!

1. The Client List

De serie The Client List gaat over de knappe Riley Parks die een balans probeert te vinden tussen haar twee levens. Aan de ene kant is ze thuis een alleenstaande lieve moeder en aan de andere kant werkt ze als masseuse in een massagesalon, maar wel een hele speciale massagesalon (je kunt het al wel raden). Tussen alle erotiek door probeert ze toch een manier te vinden om alles te combineren. Op dit moment staan er twee seizoenen op Netflix.

Powered by WPeMatico