We kunnen onze schaatsen tevoorschijn gaan halen want het wordt de komende dagen heel erg koud. Op sommige plekken in Nederland kan het zelfs 10 graden onder nul worden. Deze kou zal ons land niet snel gaan verlaten want de voorspellingen zijn dat het tot begin maart zo koud gaat blijven. Zekerheid of we op de schaatsen kunnen gaan staan hebben we in ieder geval. De kou is serieus dus is het belangrijk dat je je daar wel een beetje op voorbereid met goede kleding, genoeg eten in huis en spuitbussen antivries.

Goede voorbereiding

Wees wel voorbereid op de komende dagen. Het is wellicht fijn voor jezelf dat je niet onnodig vaak de deur uit hoeft. Zorg voor een gevulde koelkast en haal veel eten in huis. Zodat je niet om de dag naar de supermarkt hoeft. Haal ook een spuitbus (of misschien twee) antivries en leg deze in je auto zodat je in de ochtend met een minuutje achter je stuur zit en niet 10 minuten moet krabben. Leg je mutsen, handschoenen en sjaals alvast klaar bij de kapstok en je bent klaar om de kou te trotseren.

Laten we het positief inzien en ervan genieten, we geven je een aantal tips die je kunt gaan doen tijdens deze dagen.

1. Zelf Glühwein maken

Glühwein en kou zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heb je er weleens over nagedacht om het zelf te maken? Het is niet heel ingewikkeld dus ook als je geen keukenprins(es) bent moet dit lukken. Waarschijnlijk ben je veel binnen tijdens de koude dagen en dan is dit een leuke bezigheid! Vraag Google om een recept en je hebt volop keuze. Hierbij alvast een recept, dit is een makkie!

koude-dagen-gluhwein-maken

Powered by WPeMatico