Samsung heeft zojuist in Barcelona tijdens het Mobile World Congress de nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+ gelanceerd. Het zijn de nieuwste smartphones met een camera die nu écht het verschil moeten maken. Bij Samsung bestaat er geen twijfel; dit is volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf ‘de beste smartphonecamera’ ooit. Uitgerust met een dubbele diafragma-lens zodat je direct over een groot aantal nieuwe mogelijkheden kunt beschikken.

Beide toestellen hebben een Low Light camera en Super Slow-mo video. De claim van beste smartphonecamera klinkt als muziek in de oren voor iedereen die zijn smartphone echt intensief gebruikt voor het maken van foto’s en video’s. Het is ook de functie waar je het verschil nog kúnt maken. Vrijwel alle andere smartphonefuncties scoren in de beleving van de gebruiker aanzienlijk lager. De nuance is nog wel dat in praktijk moet blijken dat het ook daadwerkelijk de beste smartphonecamera ooit is. Net zo goed als dat Samsung als geen ander begrijpt dat je hiermee ook de concurrentie triggert om daar dan weer overheen te gaan. Uiteindelijk is in deze moordende competitie de consument de winnaar en daar kun je alleen maar blij van worden.

galaxy-s9-camera_main_3

Powered by WPeMatico