Op zaterdag 10 maart is de finale van Wie is de Mol?. Molloten kunnen dit jaar terecht bij een aantal Vue-bioscopen om met elkaar naar de ontknoping te kijken. De live finale wordt vertoond op het grote doek in zeven vestigingen van bioscoopketen Vue. Fans kunnen vanaf vandaag een stoel reserveren. Het is de eerste keer dat de finale van Wie is de Mol? ook in bioscopen is te zien.

Locaties

Via de website van Vue kunnen Wie is de Mol? fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slecht €2,50 en bezoekers krijgen hiervoor ook verse popcorn. De volgende vestigingen van Vue tonen de live finale van Wie is de Mol?:

  • Alkmaar,
  • Hilversum,
  • Eindhoven,
  • Kerkrade,
  • Hoogeveen,
  • Apeldoorn en
  • Vlaardingen.

Wie is de Mol

Met de drie finalisten van Wie is de Mol? (Jan Versteegh, Olcay Gulsen en Ruben Hein) belooft het een spectaculaire finale te worden. Wie de mol is en wie de winnaar van Wie is de Mol? wordt tijdens de finale op zaterdag 10 maart bekend. Ook worden alle molacties van de Mol dan uit de doeken gedaan.

Wie is de Mol groepsfoto_credits Michel Schnater
Fotocredit groepsfoto WIDM: Michel Schnater

Powered by WPeMatico