Samsung heeft gisteren in Barcelona tijdens het Mobile World Congress de nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+ gelanceerd. Het zijn de nieuwste smartphones met een camera die nu écht het verschil moeten maken. Bij Samsung bestaat er geen twijfel; dit is volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf ‘de beste smartphonecamera’ ooit. Uitgerust met een dubbele diafragma-lens zodat je direct over een groot aantal nieuwe mogelijkheden kunt beschikken.

Uiteraard beschikken de Galaxy S9 en S9+ over een verfijnd design en bieden beide apparaten een nog betere smartphone-ervaring. In onderstaande 9 video’s laat Samsung zien wat er allemaal zo goed is aan deze nieuwe generatie Galaxy smartphones.

1. Design

Zowel de 5.8-inch Galaxy S9 en de 6.2-inch S9+ beschikken over een nog beter Infinity Display. Zo beschikt het Super AMOLED scherm over wat dikker Corning Gorilla Glass 5. Beide apparaten hebben een slank, modern ontwerp en zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Midnight Black, Titanium Grey, Coral Blue en de volledig nieuwe Lilac Purple.

Powered by WPeMatico