Sony introduceert vandaag een nieuwe full-frame camera: de A7 III (model ILCE-7M3). Alle innovaties op het gebied van beeldsensoren komen samen in dit nieuwe model die verder uitgerust is met een back-illuminated Exmor R CMOS-beeldsensor met een resolutie van 24,2 MP en hoge ISO prestaties.

De A7 III levert hoogwaardige 4K-videokwaliteit, een breed dynamisch bereik tot 15 stops bij lage ISO gevoeligheid en een uitstekende resolutie met ruisonderdrukking. De nieuwe camera biedt snel fotograferen met maximaal 10 fps in combinatie met liefst 693 fasedetectie AF punten die 93% van het beeld dekken als ook 425 contrast-AF-punten.

Dankzij deze eigenschappen en de compacte behuizing is de A7 III een veelzijdige en toegankelijke tool voor alle soorten beeldmakers. Variërend van hobbyisten tot professionals; van fotografen, videografen tot multimediamakers en andere beeldprofessionals.

Sony’s new A7 III full-frame mirrorless camera should terrify Canon and Nikon.

– The Verge

Powered by WPeMatico