Er staat weer een nieuwe maand voor de deur, en dus ook weer een nieuw overzicht van Netflix over wat we kunnen verwachten in maart van dit jaar.

In februari hebben we kunnen genieten van veel nieuwe toffe Netflix Original Series. Waarvan het eerste seizoen van Altered Carbon er een is die je echt gezien moet hebben. Voor de voetballiefhebbers was er een kijkje achter de schermen bij Juventus. Helemaal uit het niets verscheen ineens de Cloverfield Paradox film op Netflix. En ook Wanted, de nieuwe 6-delige thriller smaakt naar meer. En met het koude weer ga je ’s avonds na een dagje werken niets liever doen dan in de bank ploffen en wat series bingen. Goed nieuws in ieder geval want ook voor maart staat er weer veel nieuws op het programma.

Netflix Original Series

We wisten al dat in 2018 bij Netflix de focus nog meer komt te liggen op de eigen Original Series. En dat zien we ook deze maand weer goed terug met de introductie van een aantal nieuwe series en seizoenen.

Jessica Jones: seizoen 2. De laatste keer dat we Jessica Jones in actie hebben gezien was in Netflix’s The Defenders. Daar wist ze New York te redden, af te rekenen met Midland Circle, en dat deed ze samen met Luke Cage, Danny Rand (Iron Fist) en Daredevil. Maar na het stoppen van The Hand lijken ze allemaal verder te gaan met hun eigen levens. En hoewel Jessica Jones wel probeert om verder te gaan, is het haar verleden dat haar achterhaalt. Beschikbaar vanaf 8 maart, 2018.

Borderliner: seizoen 1. Om zijn familie te beschermen, dekt een politiedetective een moordzaak af. Maar als zijn partner dit begint te vermoeden zit hij vast in een gevaarlijk spel. Komt uit Noorwegen en is beschikbaar vanaf 6 maart, 2018.

The Mechanism: seizoen 1. Deze fictieve dramaserie is losjes geïnspireerd op een onderzoek naar vermeende corruptie in particuliere, staatsolie- en bouwbedrijven in Brazilië. Beschikbaar vanaf 23 maart, 2018.

Collateral: Limited Series. Een detective uit Londen onderzoekt de schijnbaar willekeurige moord op een pizzabezorger, in de veronderstelling dat dit iets te maken heeft met een grotere samenzwering. Beschikbaar vanaf 9 maart, 2018.

Love: seizoen 3. Mickey en Gus maken grote stappen in hun persoonlijke en professionele leven. Beschikbaar vanaf 9 maart, 2018.

Edha: seizoen 1. Wraak, passie en duistere geheimen duwen een succesvolle modeontwerpster en alleenstaande moeder tot het uiterste wanneer ze een knappe jonge immigrant ontmoet. Beschikbaar vanaf 16 maart, 2018.

On My Block: seizoen 1. Deze comedy-serie volgt een groep jeugdvrienden die geconfronteerd worden met uitdagingen van het opgroeien in de binnenstad van Los Angeles. Beschikbaar vanaf 16 maart, 2018.

The Defiant Ones: Limited Series. Regisseur Allen Hughes (bekend van Menace II Society) toont de opkomst van muziekmagnaten Dr. Dre en Jimmy Iovine en beschrijft hun baanbrekende partnerschap. Beschikbaar vanaf 23 maart, 2018.

Requiem: seizoen 1. Nadat haar moeder zelfmoord pleegt, zoekt een jonge celliste naar antwoorden over haar verleden en ontdekt ze een sinister geheim. Beschikbaar vanaf 23 maart, 2018.

Santa Clarita Diet: seizoen 2. Wat heeft ervoor gezorgd dat Sheila ondood is? Zijn en Eric en Abby gewoon vrienden? De vragen, evenals de lichamen, stapelen zich op in dit tweede seizoen. Beschikbaar vanaf 23 maart, 2018.

Alexa & Katie: seizoen 1. Alexa vecht tegen kanker. Maar met haar beste vriendin, Katie, aan haar zijde, begint ze ook aan de middelbare school – en zijn ze klaar voor alles wat er daarna komt. Beschikbaar vanaf 23 maart, 2018.

Trailer Park Boys: seizoen 12. De Trailer Park Boys keren weer terug naar Sunnyvale Trailer Park. Bubbles duikt weer in zijn bierbrouwende onderneming. Ricky and Julian try hard to go legit. Beschikbaar vanaf 30 maart, 2018.

A Series of Unfortunate Events: seizoen 2. Ze zijn klaar voor het tweede seizoen gebaseerd op de serie van Lemony Snicket. Met nog meer gevaren, lafhartige schurken en briljante uitvindingen. Beschikbaar vanaf 30 maart, 2018.

Trump: An American Dream: seizoen 1. Het verhaal van het moderne Amerika, verteld door de biografie van Donald Trump, een man die is gevormd door het verleden. Beschikbaar vanaf 30 maart, 2018.

 • 21 Thunder: seizoen 1. Beschikbaar vanaf 1 maart, 2018.
 • Girls Incarcerated: seizoen 1. Beschikbaar vanaf 2 maart, 2018.
 • Ghost Wars: seizoen 1. Beschikbaar vanaf 2 maart, 2018.
 • Nailed It: seizoen 1. Beschikbaar vanaf 9 maart, 2018.
 • Terrace House: Opening New Doors: Part 1. Beschikbaar vanaf 13 maart, 2018.

En dan zijn er nog de Netflix Original Series, waarbij er wekelijks een nieuwe aflevering beschikbaar komt.

 • Designated Survivor: seizoen 2. Vanaf 1 maart 2018 wekelijks een nieuwe aflevering op donderdag.
 • Black Lightning: seizoen 1. Vanaf 6 maart 2018 wekelijks een nieuwe aflevering op dinsdag.
 • Riverdale: seizoen 2. Vanaf 8 maart 2018 wekelijks een nieuwe aflevering op donderdag.
 • Shadowhunters: The Mortal Instruments: seizoen 3. Vanaf 21 maart 2018 wekelijks een nieuwe aflevering op woensdag.

Netflix Original Films

En natuurlijk ontbreken ook de Original Films niet.

  • Annihilation, beschikbaar vanaf 12 maart 2018.
  • Les Affamés, beschikbaar vanaf 2 maart 2018.
  • The Outsider, beschikbaar vanaf 9 maart 2018.
  • Benji, beschikbaar vanaf 16 maart 2018.
  • Roxanne Roxanne, beschikbaar vanaf 23 maart 2018.
  • The Legacy of a Whitetail Deer Hunter, beschikbaar vanaf 16 maart 2018.
  • Game Over, Man!, beschikbaar vanaf 23 maart 2018.
  • First Match, beschikbaar vanaf 30 maart 2018.
  • Happy Anniversary, beschikbaar vanaf 30 maart 2018.

  Netflix Original Comedy:

  • Ricky Gervais: Humanity, beschikbaar vanaf 13 maart 2018.
  • The Standups seizoen 2, beschikbaar vanaf 20 maart 2018.
  • Gad Elmaleh: American Dream, beschikbaar vanaf 6 maart 2018.
  • Adel Karam: Live from Beirut, beschikbaar vanaf 1 maart 2018.

  Netflix Original Documentary:

  • Flint Town seizoen 1, beschikbaar vanaf 2 maart 2018.
  • Ladies First, beschikbaar vanaf 8 maart 2018.
  • Take Your Pills, beschikbaar vanaf 16 maart 2018.
  • Rapture seizoen 1, beschikbaar vanaf 30 maart 2018.
  • Wild Wild Country: seizoen 1, beschikbaar vanaf 16 maart 2018.

  Netflix Kids Original:

  • Voltron: De Legendarische Beschermer seizoen 5, beschikbaar vanaf 2 maart 2018.
  • Trolls: Door Met De Beat! Seizoen 2, beschikbaar vanaf 9 maart 2018.
  • Dinotrux Supercharged seizoen 2, beschikbaar vanaf 23 maart 2018.

  Powered by WPeMatico