Hoewel de iPhone X en de Samsung Galaxy S8 (en binnenkort de S9) absolute toptoestellen zijn, hebben ze ook een flink nadeel: ze zijn fragiel. Laten vallen is geen optie want dan zit je met een kapot scherm en hele hoge reparatiekosten. Qua functionaliteit en design wil je niets anders, maar op gebied van robuustheid zie ik zeker wel verbeterpunten. Hoesjes zijn een optie, maar eigenlijk wil je gewoon je toestel gebruiken zoals ‘ie is. Er zijn alternatieven, alleen zijn die vaak wat minder sexy. Maar mocht je helemaal niet op zoek zijn naar sexy en puur willen gaan voor sterk, robuust en ‘niet kapot te krijgen’ dan heeft Land Rover dé smartphone voor je. Land Rover, van de auto’s? Ja, die. De Land Rover Explore is hét alternatief voor fragiele smartphones.

Land Rover Explore: geïnspireerd op de Discovery

Het design van de Land Rover Explore smartphone is geïnspireerd op de Land Rover Discovery. Met een beetje creativiteit zie je dat deze smartphone ook enigszins op de auto lijkt; er zitten groeven op de achterkant die de auto ook heeft en aan de voorkant zie je dat de speaker lijkt op de grille.

Powered by WPeMatico