Iedereen heeft het over Vero, de app die het alternatief voor Instagram wordt genoemd. Vero is een foto-app die in de basis ook precies net als Instagram werkt. Eén van de grote voordelen van Vero is dat je een chronologische tijdlijn hebt en dat je er geen advertenties vindt. Precies zoals Instagram ook ooit begon. Maar ik weet zeker dat wanneer de dollartekens in zicht komen, dat Vero gaat veranderen. Tot die tijd is het in ieder geval leuk.

Als het werkt tenminste. En dat doet Vero niet. Sinds een paar dagen is Vero echt een hype, maakt zo ongeveer iedereen die ik ken een account aan. Alleen het volgen van nieuwe mensen, het herladen van de feed of het plaatsen van een foto is nagenoeg onmogelijk. Twitter werkt gelukkig wel gewoon en daar laat Vero weten dat ze bezig zijn de problemen op te lossen.

Powered by WPeMatico