Wie is de Mol 2018 is weer bijna afgelopen. Het was een tof seizoen. En eindelijk een keer niet vooraf al vrij duidelijk wie nou in hemelsnaam de Mol is. Heel Nederland is nog verdeeld. Kudos Art.

Het kan Jan, Olcay of Ruben zijn. Zeg het maar. Voor iedereen valt wat te zeggen. Alle drie hebben ze lopen mollen, of misschien was het soms gewoon klungeligheid en onkunde. Zoals bijvoorbeeld Olcay die in de laatste aflevering in haar Lada met de handrem erop en in stilstand wil proberen om de 25 kilometer per uur aan te tikken. Of Ruben die dat hendeltje om de motorkap van diezelfde Lada te openen maar niet kan vinden. Een ook Jan liep redelijk te klooien tijdens de opdracht met de telescoop.

Maargoed het seizoen zit er weer zo goed als op. Rest ons ‘alleen nog’ de finale van aanstaande zaterdag. Dan zal live vanuit het vondelpark bekend worden wie de Mol is, en ook niet onbelangrijk, wie er gewonnen heeft.

Maar daarna is het weer bijna een jaar wachten op een nieuw seizoen. Netflix heeft uiteraard weer genoeg nieuwe films, series en documentaires om te kijken, maar voor de liefhebbers, er is nog meer Wie is de Mol.

De Mol

Vorig jaar schreven we al over de Belgische Wie is de Mol, gewoon kortweg De Mol, en waarom je die moet gaan kijken. Nou dat is dit jaar niet anders. Check maar even onderstaande trailer. Daarin zien we dat het zich deze keer afspeelt in Mexico, en dus komen er ontploffende piñata’s voorbij. En zet daarna ook maar gelijk even zondag 25 maart in je agenda, dat is de dag waarop de eerste aflevering te zien zal zijn.

Trailer

Powered by WPeMatico