Mindf*ck is terug op de buis! In weer een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. En het populaire programma zal dus ook deze keer weer garant staan voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof.

In de eerste aflevering ondervindt André van Duin hoe Victor zijn hersenen en zintuigen voor de gek kan houden als de twee samen een bijzondere taart bakken. Daarna worden ook Rico Verhoeven, Ellie Lust, Dominic Seldis, René Mioch en Chantal Janzen meegenomen in zijn wereld waar niets is wat het lijkt.

Wetenschap en illusie

Victor Mids brengt in deze serie op unieke wijze illusie en wetenschap samen. Aan bekende en onbekende Nederlanders geeft de illusionist en arts aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid een uniek inkijkje in de werking van het brein.

Hieronder alvast een korte teaser trailer van hetgeen je te wachten staat.

Powered by WPeMatico