Dyson lanceert vandaag in Parijs een nieuwe toepassing voor thuis. Als eerste komen ze met een snoerloze stofzuiger die de zuigkracht heeft van een traditionele stofzuiger (met snoer). Met de Dyson V10 digitale motor kan hij maar liefst 125.000 rotaties per minuut halen en is daarmee een van snelste en meest krachtige in zijn soort.

Het is uiteraard de bedoeling dat technologische ontwikkelingen en innovatie de kwaliteit van ons leven steeds verder verhoogd. Bij sommige innovaties vraag je je als consument echt af wat moeten we ermee. Ga ik dat gebruiken en helpt mij dat ook in het dagelijkse leven? De technologische ontwikkeling gaan hard en de verwachting is dat deze de komende jaren alleen maar zullen toenemen. Wat te denken van een digitale, intelligente en snoerloze stofzuiger.

Digitale stofzuiger

Ja het staat er echt. Een digitale stofzuiger. De nieuwe Dyson V10 digitale motor is bijna de helft zo licht als zijn voorganger en vormt de basis van de de nieuwe Dyson Cyclone V10 snoerloze stofzuiger. De nieuwe digitale motor is met zijn 2.000 omwentelingen per seconde de snelste digitale motor tot nu toe.

Dankzij de krachtige motor kan de digitale stofzuiger dezelfde kracht leveren als een normale stofzuiger met snoer. En dat is dus iets waar je thuis wat aan hebt. Niet langer dat geklungel met die snoer en steeds op zoek moeten naar een vrij stopcontact.

SV12_IRSPUIRPU_018_LF-LB-TorqHd-A6_CMYK

Powered by WPeMatico