Voor de Jaguar F-TYPE SVR is er nu een Graphic Pack beschikbaar. Het is een heel pakket aan extra’s om de 322 km/uur snelle supercar nog verder te personaliseren.

Designers

Jaguar-designers van Special Vehicle Operations hebben onder leiding van Ian Callum, Jaguars Director of Design, dit Graphic Pack ontwikkeld dat de sportieve kracht van de vierwielaangedreven Jaguar F-TYPE SVR benadrukt.

De Jaguar F-TYPE SVR onderscheidt zich al door een uitgebreid aerodynamisch pakket – een voorbumper met splitter, een vlakke ondervloer, een actieve koolstofvezel achtervleugel en een venturi aan de achterzijde. Maar om het sportieve karakter van de auto nog verder te accentueren, omvat het Graphic Pack een omlijsting van de grille in een contrasterende kleur en spiegelkappen en zogenoemde aero winglets in dezelfde contrasterende kleur.

575

Op de motorkap en de dorpels zijn decals aangebracht met het opschrift ‘575’, als verwijzing naar de 5,0-liter Supercharged V8-motor met een vermogen van 423 kW (575 pk). En dat zie je op meer plekken terug.

14-Graphic-Pack-Jaguar-F-TYPE-SVR

Powered by WPeMatico