Er is ergens iets heel erg misgegaan bij Oculus, de door Facebook gekochte makers van high-tech VR brillen. Al hun hardware, elke Oculus Rift die verkocht is aan bedrijven en consumenten, doet het namelijk niet meer. Er is blijkbaar een probleem met een certificaat dat verlopen is en dat zorgt er voor dat geen enkele software werkt op de VR-brillen op dit moment, officieel of niet.

Erger nog is er in de eerste paar uur nadat dit aan de hand was niet gezien door Oculus. Terwijl steeds meer gebruikers op fora als Reddit en het Oculus forum zelf bezig waren met het probleem en eventuele oplossingen kwam er vanuit Oculus geen woord. Het duurde een halve dag voordat er eindelijk een bevestiging kwam van wat de meeste mensen al wisten: er was een probleem, en Oculus was er mee bezig.

Powered by WPeMatico