In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 8 maart 2018.

Een exclusieve Limited Edition Gear S3 en Gear Sport

Smartwatches zijn zoveel meer dan een gadget, vindt Samsung. Daarom bundelt Samsung de krachten met PDA Group, een toonaangevende distributeur op het gebied van horloges en sieraden van bekende merken zoals Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit. Als aftrap van de samenwerking lanceren Samsung en PDA Group binnenkort een ‘Limited Edition’ van de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport. Deze speciale uitgaven van de populaire smartwatches van Samsung kenmerken zich door een exclusieve stalen band. En zijn vanaf Q2 dit jaar verkrijgbaar.

Gear S3 Classic Blokje

Powered by WPeMatico