De waanzinnige populariteit van het Batte Royale genre aan shooters gepopulariseerd door PlayerUnknown’s Battlegrounds lijkt nog niet aan het einde te zijn, zeker niet als het gaat om Fortnite Battle Royale. Die (gratis) game blijft maar updates krijgen en het spelersaantal blijft ook maar groeien.

Nu komt uitgever Epic Games echter met een heel apart verhaal: de game komt ook naar mobiel! Nu is het niet zo spannend dat een populaire game ook een mobiele versie krijgt, maar het aparte aan deze versie is dat het volgens Epic exact dezelfde game is die je nu kunt spelen op computers en consoles. Het is zelfs cross-play, wat betekent dat mensen op de mobiele versie in dezelfde games terecht (kunnen) komen als de rest van de spelers van de game.

fortnite
Vanaf 12 maart kun je je inschrijven voor het iOS Invite Event.

Powered by WPeMatico