Netflix heeft vandaag de vierdelige spannende miniserie Collateral met een fenomenale Carey Mulligan als inspecteur van politie (Kip Glaspie) in Londen gelanceerd. In de serie gaat zij op zoek naar de waarheid achter een schietpartij in Londen.

De serie begint met een moord op Abdullah, een pizzabezorger die op straat wordt doodgeschoten. Op het adres waar dit gebeurd wordt iedere week op hetzelfde tijdstip een pizza bestelt. Alles wijst direct op een complot alleen zou de pizza eigenlijk door een andere bezorger moeten zijn bezorgd. Het begin van een groot mysterie waarin wraak en verraad een belangrijke rol spelen.

Bekijk snel de trailer want dit is gewoon een lekkere korte spannende miniserie die je gelijk moet gaan kijken. Dit is zo’n serie waar je niet veel over moet vertellen. Zodra je begint te kijken wordt je vanzelf meegezogen en zie dan nog maar eens de televisie uit te zetten. Bingewatchen dus.

Powered by WPeMatico