Lexus gaat verder waar andere automerken stoppen. Buiten luxe en snelle auto’s gaat het merk ook het water op. En dat doen ze niet zonder ambitie. Het Lexus Sport Yacht Concept is een ongekend fraai high-performance yacht met de power van twee 5.0-liter Lexus V8 motoren (brute kracht die we kennen uit de Lexus LC 500)

Vanwege zijn echt ongekend prachtige design ontving de Lexus Sport Yacht Concept tijdens de International Boat Show 2018 in Yokohama, Japan de Special Award van het ‘Boat of the Year’-committee.

Het Lexus Sport Yacht Concept werd in januari 2017 in Miami Beach onthuld. De premium speedboot van het Lexus Design Centre met twee high-performance V8-motoren met 660 kW/885 pk bestaat deels uit met koolstofvezel versterkt kunststof, een materiaal dat Lexus ook gebruikte voor zijn supersportauto LFA. Het meer dan luxueuze interieur is fraai uitgevoerd met onder andere met de hand bewerkte houten sierpanelen, soepel leder en een overdosis aan high-tech en multimedia.

01-Lexus-Sport-Yacht

Powered by WPeMatico