Rimac, de autofabrikant uit Kroatië, heeft weer een nieuwe concept car die ze maar al te graag willen tonen. Het is een volledig elektrische hypercar genaamd Concept Two, en deze heeft zijn debuut vorige week gemaakt tijdens de Autosalon in Genève.

En het is er eentje die behoorlijk snel is. Onder de motorkap ligt er zo’n 1.914 pk dat moet zorgen van een acceleratie van 0-100 km/u in een luttele 1,85 seconde. Dat maakt het een van de snelste auto’s ooit, sneller zelfs dan de volgende generatie Tesla Roadster die over dezelfde sprint van 0-100 km/u 1,9 seconde doet.

De Concept Two heeft daarnaast een topsnelheid van 412 km/u. En de 120 kWh batterij moet zorgen voor een actieradius van zo’n 400 mijl. En de wagen zal ook niet meer geleverd worden met een sleutel, gezichtsherkenning zorgt ervoor dat je de auto kan ontgrendelen en starten.

Powered by WPeMatico