Toshiba komt deze week met de dynaEdge DE-100 op de markt. Een krachtige mobiele edge computing Windows 10 pc die samen met een slimme ‘Assisted Reality’ bril geleverd wordt. Hiermee krijgen gebruikers in een industriële omgeving een volwaardige pc op hun neus in de vorm van een werkbril. Heftruckchauffeur, monteur of logistiek medewerker in een grote opslagruimte? Met de dynaEdge maak je je handen vrij en tegelijkertijd krijg je relevante informatie te zien op het vizier.

Samenwerking

Daarnaast kondigt Toshiba een strategische samenwerking aan met Ubimax GmbH, een van de marktleiders op het gebied van zakelijke wearables. Dankzij deze samenwerking kan Toshiba kant-en-klare remote expert software zoals Skype for Business aanbieden op de dynaEdge DE-100. Beide partijen werken aan de ontwikkeling en integratie van meer innovatieve oplossingen.

We introduceren de eerste monoculaire Assisted Reality-oplossing die de kracht van een Windows 10 Pro-pc combineert met de uitgebreide mogelijkheden van industriële slimme brillen en branchespecifieke efficiëntie. De samenwerking met Ubimax stelt ons in staat medewerkers op de werkvloer hele efficiënte hulpmiddelen te bieden.

– Maki Yamashita, Senior VP van Toshiba PC & Solutions EMEA.

Powered by WPeMatico