Fortnite Battle Royale is een competitive shooter/minecraft hybride die zich in een paar maanden heeft ontpopt van bij elkaar geraapt zooitje tot absoluut fenomeen dat wereldwijd op grote aandacht kan rekenen. Dat werd maar weer eens bewezen door populaire streamer Ninja die het op één of andere manier heeft klaargekregen om een supergroep bij elkaar te vinden met NFL-speler JuJu Smith, rapper Travis Scott en – de belangrijkste – rapper Drake om samen op streamingplatform Twitch hun games uit te zenden.

De Canadees is bezig met opnames voor zijn nieuwe album en tijdens rustige momenten speelt hij veel Fortnite en kijkt hij ook naar Ninja. De beslissing om samen te gaan spelen bleek een goede: de stream van de groep brak het bestaande Twitch-record van 388.000 kijkers tegelijkertijd voor een stream van een persoonlijke stream en ging daar met 630.000 kijkers op één moment ruimschoots overheen.

Powered by WPeMatico