Ik snurk nogal. En hard ook. Dat betekent effectief dat ik vaak zat verbannen word van de slaapkamer en mijn toevlucht moet zoeken in het gastenbed, om mijn relatie (en mijn leven) te behouden. Nogal irritant, en een probleem dat soms ook opgelost wordt door noise-canceling koptelefoons. Het probleem daarvan: die liggen niet lekker.

Een aantal ex-Nokia audio-experts lijken daar echter een oplossing voor te hebben met de QuietOn Sleep-oordopjes. Die zijn specifiek gemaakt om in te doen tijdens het slapen en filteren snurkgeluiden weg. De noise-cancelling werkt speciaal op frequenties die bij snurkgeluiden horen en zouden dus heel effectief moeten zijn voor dat specifieke probleem.

Ze zijn zo klein dat ze helemaal niet uit het oor steken en dus prima ingedaan kunnen worden tijdens het slapen zonder dat je er iets van merkt. De batterij die er in zit zou een 20 uur mee moeten gaan, dus dan kun je er tussen de twee en drie nachten mee slapen zonder ze te hoeven opladen.

Powered by WPeMatico