Vimexx is beoordeeld als beste webhostingbedrijf van Nederland. Volgens vergelijkingssite Webhoster.nl scoorde Vimexx het afgelopen jaar het meeste aantal positieve beoordelingen van gebruikers.

Webhosters.nl heeft de afgelopen jaren meer dan 20.000 reviews over webhostingbedrijven verzameld. Deze reviews worden onafhankelijk verwerkt en benut om gebruikers te ondersteunen in de keuze uit de verschillende webhostingpakketten. Hierbij is enkel gekeken naar de hoogte van de beoordeling (hoeveelheid sterren). Er is dus géén rekening gehouden met hostingspecificaties en prijs. Wel is er een minimum gekozen van minstens 10 reviews in 2017, om te voorkomen dat bedrijven met slechts enkele goede beoordelingen bovenaan in de lijst komen.

De vergelijkingssite heeft nu op basis van de reviews in 2017 een top 10 samengesteld waarbij de ranglijst wordt aangevoerd door Vimexx. Het is webhostingbedrijf Vimexx dus gelukt hun klanten tevreden te houden.

Uit de vele reviews die wij hebben ontvangen over Vimexx komt naar voren dat met name de klantenservice erg goed en snel is. Lage tarieven en een goede klantenservice maken het dus geen verrassing dat Vimexx populair is,” aldus Noordhoff, de eigenaar van Webhosters.nl.

Doelstelling

Vimexx heeft zich als doel gesteld ICT begrijpelijk en toegankelijk te maken. Iedereen moet eenvoudig een domeinnaam kunnen vastleggen of een website of webshop kunnen bouwen. Naast de aantrekkelijke tarieven is de klant-ondersteuning bij Vimexx dan ook een prioriteit.

De verkiezing van beste webhostingbedrijf juist door onze gebruikers is een complimentvoor onze hele organisatie en bevestigd dat klanten onze inspanningen om op elke vraag een passend antwoord te geven, waarderen,” aldus de reactie van Vimexx.

Dit houdt overigens niet in dat Vimexx nu achterover zal leunen: “Deze verkiezing geeft ons een enorme motivatie om ook in 2018 door onze klanten als beste te worden beoordeeld, we blijven daarom goed luisteren naar wat onze klanten willen en verwachten en zullen nieuwe innovaties en features blijven lanceren”.

[Afbeelding © karelnoppe – Adobe Stock]

Powered by WPeMatico