Sony komt volgende maand met een een kleine maar krachtige draagbare projector op de markt. De MP-CD1 weegt maar 280 gram, is niet groter dan je handpalm en projecteert op zo’n beetje ieder oppervlak tot 120 inch vanaf ongeveer 3.5 meter. Daarnaast is hij ook nog eens geluidsstil en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld een zakelijke presentatie, gaming, events of voor op reis.

Dankzij een opstarttijd van slechts 5 seconden is de MP-CD1 snel inzetbaar. het apparaat is daarnaast ook eenvoudig te verbinden met een Sony PlayStation, Google Chromecast of Microsoft Wireless Display Adapter via de HDMI/MHL-poort. Het draadloos delen van informatie via een smartphone of tablet is hierdoor zeer eenvoudig.

IntelliBright

De projector is voorzien van DLP IntelliBright. Deze technologie maakt gebruik van slimme algoritmen om de helderheid van het beeld te verhogen zonder afbreuk te doen aan de batterijduur. Dankzij een slim ontwerp is opwarming van de projector minimaal, ook bij een hoge helderheid.

De projector produceert 105 ANSI-lumen en is uitgerust met een ingebouwde batterij van 5000 mAh. Dit garandeert ruim 2 uur lang scherpe en heldere beelden. De gebruikersduur kan worden verlengd door het apparaat op te laden via de USB-C-poort.

Ook is de projector uitgerust met automatische keystone-correctie voor een beeldweergave zonder vervorming. En de dynamische beeldmodus zorgt voor heldere beelden onder alle omstandigheden.

sony-projector-3
Hij is zakelijk te gebruiken, voor bijv het geven van een presentatie!

Powered by WPeMatico