Als je alleen nog een Nest thermostaat in huis had en zat te wachten tot er meer op de markt kwam van het smart home bedrijf dan de veel te dure rookmelder is er eindelijk goed nieuws: er komt wat aan.

Allereerst komt er een nieuwe aparte temperatuursensor die in combinatie met je thermostaat werkt. Die is dus bedoeld om in andere kamers te hangen om zo ook daar de temperatuur goed te kunnen regelen. Je kunt tot zes aparte sensoren aansluiten op elke thermostaat.

Handig, al is het wel irritant dat die sensoren alleen samenwerken met de nieuwste Nest thermostaten vanaf de 3e generatie. Als je niet zeker weet welke je hebt: even het scherm van het achterplaatje halen en kijken naar je waterpas. Als die niet blauw is heb je pech. De sensor gaat 40 dollar kosten in de VS.

tempsensor.0
De temperatuursensor.

Powered by WPeMatico