Als bedrijf heb je doorgaans een aantal social media accounts nodig om te kunnen communiceren met je klanten. Daar zit zeker als je in de fysieke goederen zit Instagram bij. Het nadeel van Instagram is (nog steeds) dat je een apart programma als bijvoorbeeld Preppr nodig hebt om artikelen klaar te zetten.

Instagram heeft pas heel recent een API uitgerold die het mogelijk maakt om vanuit een ander programma posts voor te bakken om die dan op een later moment te kunnen plaatsen. Die is nu nog niet actief en derde partijen als Hootsuite hebben wel aangegeven dat ze het gaan oppakken, maar tot die tijd zit je toch aan een app als Preppr ‘vast’.

Netflix Annihilation is een regelrechte cult en scifi-thriller. Ongekende spanning met een fors portie angstaanjagende verrassingen. #netflix #annihilation #natalieportman #newonnetflix #movienight

Een bericht gedeeld door Dutchcowboys (@dutchcowboys) op

Powered by WPeMatico