’s Werelds beste skiërs en snowboarders in actie tijdens the Audi Nines

Op 14 april 2018 zal er in Sölden een event plaatsvinden dat voor een revolutie moet gaan zorgen op gebied van wintersport: the Audi Nines presented by Falken. De ingrediënten die hiervoor aanwezig zijn: een revolutionaire SlopeX track, de beste atleten ter wereld en daarnaast de beste winter van de afgelopen jaren.

Deelnemende atleten hebben 5 dagen de tijd om de eindeloze mogelijkheden van de nieuwe SlopeX-setup te verkennen. Op de Tiefenbach-gletsjer in Sölden zal op 14 april de wedstrijddag plaatsvinden, en die is gewoon door iedereen te bezoeken. Het evenement bestaat uit 7 verschillende categorieën, van Snowcross tot Big Air en Quarter Pipe tot teamuitdagingen die allemaal voor spektakel gaan zorgen.

Powered by WPeMatico

Aanbevolen artikelen