AliExpress is een van de grootste e-commerceplatformen ter wereld. En je zou het niet denken, maar de site bestaat inmiddels al 8 jaar. Een moment dat ze niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. En dus volgt er een van de grootste kortingsacties ooit. Van 28 tot en met 30 maart 2018 profiteren de meer dan honderd miljoen AliExpress-leden in ruim tweehonderd landen wereldwijd van diverse acties.

Onze gebruikers zijn jonge en volwassen mensen die op zoek zijn naar speciale, opvallende producten voor de beste prijs en op een unieke plek. We doen er alles aan om hun ervaring zo plezierig mogelijk te maken, zodat ze eenvoudig nieuwe merken en producten kunnen ontdekken tijdens het winkelen. Dit is ook de insteek van deze grote kortingsactie om ons achtjarig bestaan te vieren,” aldus AliExpress.

Rewards & korting

Alle leden ontvangen exclusieve rewards en profiteren van kortingscoupons ter waarde van in totaal meer dan 200 miljoen Amerikaanse dollar. En hoe actiever een AliExpress-lid is, hoe hoger de waarde van de kortingscoupon. Daarnaast zijn er voor alle websitebezoekers kortingen tot 50% op diverse producten.

Warming-up

En er is zelfs een warming-upperiode van 19 tot en met 27 maart 2018 zodat bezoekers alvast kunnen kijken wat de kortingen zijn en zelfs alvast de producten in hun winkelmand plaatsen.

De wereldwijde markt voor onlinewinkelen groeit de laatste jaren exponentieel: wereldwijd met zeventien procent in 2017, in Europa zelfs met negentien procent. In datzelfde jaar verbreedde AliExpress zijn aanbod met meer dan dertig miljoen producten in meer dan veertig productcategorieën, zoals technologie mode, en huis, tuin & keuken.

Check hier de jubileumwebsite en de shopping guide.

deals

Powered by WPeMatico