Samsung heeft net de Galaxy S9 en S9+ gelanceerd, maar de rivalen komen er al aan. Een grote zou de nieuwe OnePlus 6 kunnen zijn die er binnenkort aankomt. Volgens een lekker op het Chinese Weibo is het nieuwe toestel heel goed vergelijkbaar met de S9+, maar dan voor minder geld.

De smartphone zou een 6,2 inch display krijgen, een dubbele camera met 12 en 20 megapixels sensoren. Aan de binnenkant kunnen we een Snapdragon 845 chip verwachten met 8GB aan RAM. Dat wordt vaak vergeten, maar een berg RAM zorgt er voor dat een telefoon beduidend sneller reageert en dat was ook bij voorganger OnePlus 5 al zo. Er komen verschillende versies qua opslag: het duurste model (750 dollar) krijgt 256GB aan schijfruimte, maar er zouden ook modellen komen van 128 en 64GB.

oneplus-6-lek
Het gelekte beeld, met links de ‘notch’ zichtbaar op het scherm.

Powered by WPeMatico