Het zijn mooie tijden, dankzij de razendsnelle ontwikkeling van robots, artificial intelligence, autonome auto’s, drones en 5G komen we los van de aarde. Letterlijk, concept cars kunnen in de toekomst meer dan dat wij nu kunnen bedenken en de tijd dat we een stuur in ons handen hadden lijkt over. Maar dat is alweer achterhaald want waarom zouden we nog rijden op overvolle wegen, ook als die auto’s allemaal slimmer zijn. In de lucht is veel meer ruimte en dat hebben Audi en Airbus heel goed begrepen met een nieuw en innovatief concept.

Pop.Up Next is een volledig elektrisch en automatisch concept voor horizontale en verticale mobiliteit en bedacht door Audi, Italdesign en Airbus. Het modulaire concept Pop.Up Next zou in de verre toekomst mensen in steden snel en gemakkelijk onderweg en in de lucht kunnen vervoeren en tegelijkertijd verkeersproblemen kunnen oplossen.

A182040_large

Powered by WPeMatico