Hoe handig zou het zijn als je met één rekening kunt sparen en betalen? Dat is precies wat online bank Moneyou dacht toen zij hun nieuwe app gingen ontwikkelen. Met de Moneyou Go app heb je het gemak van een betaalrekening met de voordelen van een spaarrekening. Met rente dus. Een scherpe rente zelfs, zo zegt Maartje Visser van Moneyou tijdens ons interview.

“Natuurlijk krijg je rente, maar we vinden het vooral belangrijk dat je gemakkelijk je geld kunt structureren. Met Moneyou Go heb je één rekening met één IBAN en daar doe je alles mee. Binnen die rekening kun je potjes maken om bijvoorbeeld te sparen voor een verre reis of een nieuwe keuken. Daar hoef je dus geen aparte rekeningen voor te openen, met alle extra kosten die daarbij komen kijken.” Kortom; met Moneyou Go regel je zonder gedoe al je bankzaken online en behoud je het overzicht op je betaal- en spaarrekening in één.

271841-01 iPhone 8 NL-4d9f5e-original-1518092438

Powered by WPeMatico