Huawei heeft vandaag in Parijs de P20 Pro en de P20 gelanceerd. Je zou jezelf de vraag kunnen stellen waar het qua innovatie in de smartphone markt ophoudt? Wat kan er nu anders en wellicht nog beter zijn in vergelijking met de Mate 10 Pro, de voorganger? Dat was immers de intelligente smartphone en had naar mijn bescheiden mening al een fantastische camera. De Huawei P20 Pro blinkt – als we de smartphone fabrikant moeten geloven – uit met zijn camera’s. Dit blijkt ook wel uit het feit dat de P20 pro is uitgerust met de eerste Leica triple-lens-camera ter wereld. De P20 pro heeft bovendien een 24 megapixel selfie-camera. Het gaat vandaag hier in Parijs dus totaal niet meer over de capaciteit van de smartphone, het grotere scherm en de betere prestaties. Nee, de focus ligt volledig op de camera en hier wordt je enthousiast van!

Camera als absolute USP!

Heel duidelijk is dat Huawei nu vol inzet op de smartphone fotografie. Het camerasysteem is verder ontwikkeld en de Leica triple-lens-camera en bevat het hoogste aantal pixels binnen de smartphone-industrie. De camera heeft een 40MP RGB-sensor, een 20MP monochrome sensor en een 8MP-sensor met een telelens. De camera beschikt daarnaast ook over een 5x hybride zoom, voor zoom zonder verlies van beeldkwaliteit. Met de geavanceerde camera in combinatie met de aansturing door kunstmatige intelligentie heeft Huawei, het op twee na grootste smartphone merk ter wereld, wel een hele krachtige propositie als het gaat om de smartphone fotografie.

De P20 Pro heeft aan de voorkant ’s werelds eerste 24 megapixel selfie-camera. Dus bij het maken van selfies kun je echt ieder detail zelfs met weinig licht vastleggen. Selfies kunnen een subtiele touch-up krijgen of worden voorzien van 3D-portretverlichting.

introductie-huawei-p20-pro

Powered by WPeMatico