Het is bijna 1 april dus krijg je berichten waarbij je altijd wat extra sensoren nodig hebt. Zo moet je even doorlezen bij het bericht van Esteon, met aan het hoofd van de tafel Gijs-Jan Witkamp, in 2014 uitgeroepen tot ‘New Talent Award of the year’ tijdens de verkiezing van ‘Woningmakelaar van het Jaar’. Gijs-Jan heeft namelijk een innovatie, met een drone naar de bezichtiging van je toekomstige woning. Dat klinkt goed, moet leuk zijn al vraag je je af, en-hoe-ga-je-dat-doen.

Een recap, recent onderzoek heeft aangetoond dat ruim 80% van de woningzoekenden te druk is voor een bezichtiging overdag. Het zijn vooral personen met een fulltime-baan die vaak de dupe zijn. “In de avond zijn er meestal geen bezichtigingen en dat is heel raar, vooral als de woning een hoge inkomenseis heeft.

Daar moet iets aan te doen zijn denk je dan en dat klopt want vanaf nu is er ‘Drone HomeView’ (zie video). Met Drone HomeView kun je als woningzoekende vanaf nu op de bank met een drone woningen bezichtigen, op ieder moment wanneer dat je schikt.

De service is beschikbaar voor een ieder met een computer en internetverbinding. In verschillende huurwoningen worden een drietal drones neergezet die maximaal 10 minuten te besturen zijn vanuit huis. Tot zover de innovatie, wij zeggen terecht een briljant concept Gijs-Jan.

Drone_woning

Powered by WPeMatico