We kunnen het bijna niet bijhouden hoeveel nieuwe films en series er wekelijks op Netflix verschijnen. Daarom kunnen we weekenden zoals met Pasen extra waarderen omdat we dan wat extra tijd hebben om alles weer even in te halen. Door de hoeveelheid nieuwe films en series kan ik me ook voorstellen dat je het soms even niet meer weet, wat je nu weer moet gaan volgen. Speciaal voor het Paasweekend hebben we daarom een lijstje gemaakt met tips. Nieuwe series, voor het hele gezin en onze eigen favorieten. Fijne Pasen!

3 nieuwe Netflix-series

The Mechanism

De makers van de briljante serie Narcos komen met deze fictieve dramaserie The Mechanism. Van drugshandel in Colombia gaan we naar geld witwassen in Brazilië. De focus ligt op een onderzoek naar corruptie in particuliere, staatsolie- en bouwbedrijven in Brazilië.

Powered by WPeMatico