In Engelstalige landen heeft men met het over April Fool’s Day en de Fransen noemen 1 april, poisson d’avril. Het is de dag waarop iedereen grappen uithaalt. En deze trend is alweer jaren geleden overgewaaid naar het internet.

Google staat bekend om zijn vele grappen en grollen op deze 1 april maar ook steeds meer andere merken en (tech)bedrijven hebben hun creatieve brein ingezet voor de betere 1 april grappen.

Hieronder een overzicht van de leukste 1 april grappen die we tot nu toe zijn tegenkomen. Een overzicht dat we in de loop van de dag verder aan zullen vullen. Kom jij leuke dingen tegen die zeker in dit overzicht niet mogen ontbreken, laat het hieronder dan even in de reacties weten, zodat we deze nog toe kunnen voegen.

Gezond ontbijtje, yoghurt met Licor 43, glimlachend naar je werk

Een briljante grap, of beter gezegd briljant concept. Wegwezen met die instant aardbeien of zoete frambozensaus. Dat likeurtje #43 zou zo maar eens lekker kunnen smaken.

Powered by WPeMatico