Het was nogal een gedurfde uitspraak, toen Josef Fares, oprichter van ontwikkelaar Hazelight zei dat zijn game uniek was in de gamewereld en ongekende vrijheid zou kennen. Hoewel ik wel al heel enthousiast was over de game, krijg je dan toch een soort van argwaan en wellicht een buigevoel om zijn stelling te weerleggen. Maar man, wat was ik blij dat ik daar absoluut geen reden toe kreeg.

Laat ik allereerst met de deur in huis vallen dat het hier een game betreft die je solo gewoonweg niet kunt spelen. Als er geen twee spelers aanwezig zijn start de game gewoon niet op. Je moet samen lokaal of samen online spelen (enkel met mensen uit je friendslist). Dat maakt de game op zich al vrij bijzonder. Mooi is wel dat de game geen volle prijs kost, maar voor rond de 30 euro te verkrijgen is. Het allermooiste is dat je als je samen speelt niet allebei de game hoeft te hebben. De persoon die de game gekocht heeft kan de ander namelijk uitnodigen voor de game en die hoeft dan enkel de gratis proef-versie te downloaden en kan dan de hele game meespelen. Wederom iets bijzonders en een hele toffe geste van de ontwikkelaar.

Powered by WPeMatico