Op 22 april gaat het tweede seizoen van Westworld in première in de Verenigde Staten. En 24 uur later zijn de nieuwe afleveringen ook wekelijks te zien in Nederland. Moet je alleen wel abonnee zijn bij Ziggo en beschikken over het Movies & Series (X)L pakket. Westworld is na Game of Thrones de best bekeken HBO-serie.

De Nederlandse actrice Katja Herbers vertolkt in het tweede seizoen de rol van Grace, één van de vaste gasten die Westworld bezoekt. Naast Katja zijn ook Gustaf Skarsgård (Vikings) en Fares Fares aan de cast toegevoegd.

Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik in één van de populairste HBO-series mag spelen,” aldus Katja Herbers over haar rol in het nieuwe seizoen van Westworld.

Seizoen 1

Op IMDB kreeg het eerste seizoen van de serie een score van 8.9. Daarnaast was het eerste seizoen de best bekeken HBO-serie ooit en overtrof hiermee hitserie Game of Thrones. Ook sleepte de serie voor het eerste seizoen maar liefst vijf Primetime Emmy Awards 2017 in de wacht, onder andere voor beste special effects.

Seizoen 2

Ziggo-abonnees kunnen nu het eerste seizoen bingewatchen bij Ziggo Movies & Series (X)L en vanaf 23 april staat er iedere maandag een nieuwe 60 minuten durende aflevering van seizoen 2 klaar.

Het verhaal

Westworld is een fantasierijke dramaserie vol sensatie en avontuur. In het futuristische Westworld draait het om de bewoners van Westworld. Dit zijn androïden die als hosts de bezoekers van het park ‘Westworld’ vermaken. Wanneer een groep hosts afwijkt van de geplande scripts en niet geprogrammeerd gedrag gaat vertonen, blijkt dit niet zonder risico’s te zijn.

In seizoen 2 worden de gevolgen van de opstand duidelijk en zullen veel vragen over de hosts, Westworld én de wereld buiten Westworld onthuld worden.

Nieuwe trailer

Powered by WPeMatico